| Forum întrebări juridice - Drept civil |
|
|
| 30-01-2012 |
 | Cosmina Vizitator |
| Buna ziua, imi cer scuze ca-mi permit sa va deranjez,as dori ,daca se poate(nu imi pot permite o consultatie notariala)sa imi spune-ti cat ma costa sa dau o declaratie ca nu am sau ca nu realizez nici un fel de venit ,aceasta trebuindu-i fete mele la scoala ca sa obtina o bursa. m-ar interesa,daca aveti amabilitatea sa imi indicati si ce mai trebuie sa scriu in aceasta declaratie in afara de faptul ca nu mai am nici un venit. Va multumesc anticipat, COSMINA | |
|
|
|
| 30-01-2012 |
 | Notar DB Vizitator |
| In functie de scop, declaratia din care rezulta ca o persoana nu realizeaza venituri poate fi gratuita. Acesta este si cazul dvs., pentru ca din cate am inteles, este o declarate care priveste acordarea burselor pentru elevi si studenti (declaratia mai este gratuita si cand priveste obtinerea de rechizite scolare sau obtinerea de locuri de cazare in camine). | |
|
|
|
| 30-01-2012 |
 | Cosmina Vizitator |
| | imi dati o veste ft. buna pentru ca v-am spus stau extrem de prost cu banii(din cauza asta este si ft importanta obtinerea bursei pentru noi) . Nu cred ca ati observat intrebarea despre ce trebuie sa contina declaratia ca merg cu ea completata la notar. Multumesc! | |
|
|
|
| 30-01-2012 |
 | Notar DB Vizitator |
| Nu este necesar sa redactati dvs. declaratia, cu siguranta biroul notarial caruia va adresati dispune de un model. Cu privire la continutul acesteia, aveti mai jos un model: Subsemnata, [...], cu domiciliul în [...], având CNP [...], identificată prin carte de identitate seria [...] nr. [...] eliberată de [...], declar prin prezenta, sub sancţiunea prevăzută de codul penal pentru fals în declaraţii, că nu am niciun fel de alte venituri, nu sunt încadrată în câmpul muncii, nu lucrez cu convenţie civilă, nu primesc dividende de la nicio societate comercială, nu sunt asociată în nicio societate comercială sau asociaţie familială, nu am venituri provenite din contracte de închiriere, nu primesc ajutor de şomaj sau ajutor social, nu am nicio suprafaţă de teren în proprietate, nu realizez venituri din agricultură sau din activităţi autorizate şi nu am niciun fel de alte venituri. Prezenta declaraţie foloseşte la Facultatea [...] din cadrul Universităţii [...], specializarea [...], pentru dosarul de bursă al fiicei mele [...], născută la data [...] în [...], având CNP [...], studentă în anul [...]. | |
|
|
|
| 30-01-2012 |
 | Cosmina Vizitator |
| | va multumesc din nou pentru deosebita amabilitate! | |
|
|
|
| 17-12-2012 |
 | Rusu Bogdan Vizitator |
| Am un frate in spania si vrea sa obtina o declaratie precum ca nu are nici un venit in Romania!Va rog sa-mi spuneti ce acte imi trebuie sa obtin acea declaratie pentru el si cum as putea sa0i iau eu diploma de 8 clase si sa io trimit. VA MULTUMESC! | |
|
|
|
| 17-12-2012 |
 | Notar DB Vizitator |
| | Rusu Bogdan, fratele dvs. poate să se adreseze celui mai apropiat Consulat al României din Spania unde va putea să dea această declaraţie că nu are niciun venit. | |
|
|
|
| 17-12-2012 |
 | Rusu Bogdan Vizitator |
| VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU INFORMATIE. cu diploma lui de 8 clase care le-a facut in Romania se poate rezolva sa o iau eu sau trebuie sa vina el din spania sa o ridice? | |
|
|
|
| 17-12-2012 |
 | Notar DB Vizitator |
| Rusu Bogdan a scris pe 17-12-2012: cu diploma lui de 8 clase care le-a facut in Romania se poate rezolva sa o iau eu sau trebuie sa vina el din spania sa o ridice? Tot la Consulat, pe lângă declaraţie, poate să vă facă şi o procură prin care să vă împuternicească pe dvs. să-i ridicaţi diploma, fără să mai fie nevoie să vină el în ţară. | |
|
|
|
| 05-11-2013 |
 | Basaldiu elena Vizitator |
| Am nevoie de un exemplu de declaratie pt mama.. Mama sta la un azil iar cei de acolo i-au cerut un act, precum sa-l puna la dosar adica cum... Sunt plecata din tara de 4 ani casatorita si avem si un copil, dar nu am nici un venit , adica servici, sunt pur si simplu somera numai sotul lucreaza.. si imi trebuie o declaratie precum ca nu am nici un venit, si nu stiu cum sa o fac.... puteti sa-mi dati un exemplu de o astfel de declaratie tb sa includa tot, tb pana maine sa fie facuta, aceasta declaratie... | |
|
|
|
| 05-03-2014 |
 | Notar DB Vizitator |
| Pentru Basaldiu Elena: D E C L A R A Ţ I E Subsemnata_, domiciliată în__, identificată cu CI seria_, nr._, emisă de Secţia_ Poliţie,CNP_, cunoscând prevederile articolului 326 Cod Penal cu privire la falsul în declaraţii, declar urmatoarele: Declar pe propria răspundere că nu sunt angajată în nicio instituţie de stat sau particulară, nu sunt asociată în nicio societate comercială, nu deţin bunuri mobile sau imobile producătoare de venituri şi nu beneficiez de pensie sau ajutor de şomaj, deci nu am niciun fel de venit. Dau prezenta declarație spre a fi depusă în vederea obţinerii bursei sociale pentru fiica mea_, născută la data de_. | |
|
|
|
| 05-03-2014 |
 | Ann Vizitator |
| | Buna tuturor. Am si eu o intrebare. Mama e plecata in Germania, si am nevoie de o declaratie notariala pe proprie raspundere cum ca nu realizeaza venituri. Poate sa o faca acolo ? Daca da , trebuie neaparat la ambasada, sau se poate la orice notariat? | |
|
|
|
| 05-03-2014 |
 | Notar DB Vizitator |
| Pentru Ann: Se poate face și la un notar public german, însă va trebui apoi să o și traduceți și apostilați. Cel mai bine o faceți la consulat ca să nu mai fie necesară apostilarea. | |
|
|
|
| 12-08-2015 |
 | Stan cristian Vizitator |
| Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu o declaratie si un sfat,unde,cum sa obtin o declaratie pentru Orange Romania,cum ca nu sunt angajat nicaieri,nu realizez nici-un venit din chirii,terenuri,etc pentru a putea rezilia un abonament aflat inca sub perioada contractuala.. Mi-au cerut o astfel de declaratie si nu stiu unde sa merg sa o fac.. Va multumesc mult ! | |
|
|
|
| 15-08-2015 |
 | Notar DB Vizitator |
| stan cristian a scris pe 12-08-2015: Mi-au cerut o astfel de declaratie si nu stiu unde sa merg sa o fac.. Orice birou notarial din țară vă poate autentifica această declarație. | |
|
|
|
| 31-01-2017 |
 | Liudmila Vizitator |
| | sotul meu este angajat in Germania i se cere certificat canu sunt angajata in cimpul muncii in Romania. de la ce institutie potobtine certificatul mentionat | |
|
|
|
| 31-01-2017 |
 | Liudmila Vizitator |
| | sotul meu este angajat in Germania i se cere certificat canu sunt angajata in cimpul muncii in Romania. de la ce institutie pot obtine certificatul mentionat | |
|
|
|
| 02-03-2017 |
 | Tanasescu Daniela Vizitator |
| | Aiurea, in Petrosani se percepe taxa si pentru declaratie ca nu realizezi venit necesara pentru acordarea bursei. | |
|
|
|
| 31-05-2017 |
 | Adriana Vizitator |
| | Buna ziua. Am si eu o problema trebuie sa inscriu fata la gradinita si nu muncesc nici eu nici sotul. Am inteles ca trebuie sa merg la notar sa dam o declaratie. Iar alta problema ar fi ca nu sunt cununata cu sotul meu si nu locuies la adresa din buletin. Si colac peste pupaza sotul meu are buletinul expirat. Va rag sa frumos sa ma invatati ce ar trebui sa fac. Va multumesc! | |
|
|
|
| 21-06-2017 |
 | Crina Vizitator |
| | Buna as avea nevoie de o declarație precum ca nu am venit pentru o tabără la școală | |
|
|
|
|
|
| Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |