Forum întrebări juridice - Drept civil |
|
|
11-11-2018 |
 | Serbanersilea Vizitator |
| |
|
|
24-11-2018 |
 | Iulia Paduraru Vizitator |
| Buna ziua, locuiesc in Italia si am nevoie urgent de un document in care sa ateste ca nu detin nici un imobil in Romania, probabil trebuie si tradus. ., nu stiu cum sa fac !? | |
|
|
|
24-11-2018 |
 | Lawproject Vizitator |
| Intrebati functionarul de la registrul agricol de la primaria din localitatea in care aveti domiciliul in Romania. | |
|
|
|
24-11-2018 |
 | Iulia Paduraru Vizitator |
| |
|
|
24-11-2018 |
 | Lawproject Vizitator |
| Daca acest functionar nu va elibereaza niciun document sau va spune ca nu detineti niciun imobil in localitatea respectiva atunci puteti da o Declaratie pe proprie raspundere ca nu detineti niciun imobil in Romania si aceasta declaratie o puteti prezenta institutiei care v-o solicita. | |
|
|
|
22-01-2019 |
 | Stoian_petruta@yahoo.com Vizitator |
| Imi trebuie si mie o declaratie pe proprie raspundete ca nu sunt angajata cu carte de munca.multumesc | |
|
|
|
22-01-2019 |
 | Stoian_petruta@yahoo.com Vizitator |
| Imi trebuie si mie o declaratie pe proprie raspundete ca nu sunt angajata cu carte de munca.multumesc | |
|
|
|
20-02-2019 |
 | Buna ziua, numele meu este mari con Vizitator |
| Notar DB a scris pe 17-12-2012: Rusu Bogdan a scris pe 17-12-2012: cu diploma lui de 8 clase care le-a facut in Romania se poate rezolva sa o iau eu sau trebuie sa vina el din spania sa o ridice? Tot la Consulat, pe lângă declaraţie, poate să vă facă şi o procură prin care să vă împuternicească pe dvs. să-i ridicaţi diploma, fără să mai fie nevoie să vină el în ţară. | |
|
|
|
20-02-2019 |
| Bună ziua, doresc o adv prin notariat precum soțul meu nu are venituri, în acest timp el nu se afla în oraș ptr a se prezenta personal la notariat, va rog din suflet, eu soția, cu copie după carte de identitate a lui și cu o declarație pe propria răspundere a mea ca soție, notarul poate sa mi elibereze aceasta adv precum ca nu are niciun venit? Am nevoie de aceasta adv pentru bursa de merit a fiului nostru la școală, mulțumesc din inima. | |
|
|
|
20-02-2019 |
| Bună ziua, doresc o adv prin notariat precum soțul meu nu are venituri, în acest timp el nu se afla în oraș ptr a se prezenta personal la notariat, va rog din suflet, eu soția, cu copie după carte de identitate a lui și cu o declarație pe propria răspundere a mea ca soție, notarul poate sa mi elibereze aceasta adv precum ca nu are niciun venit? Am nevoie de aceasta adv pentru bursa de merit a fiului nostru la școală, mulțumesc din inima. | |
|
|
|
20-02-2019 |
 | Net Vizitator |
| Sotul dvs trebuie sa dea personal o declaratie in fata notarului precum ca nu are venituri. Aceasta declaratie poate fi data de sotul dvs la orice notar din tara care ii elibereaza o adeverinta ca nu are venituri. | |
|
|
|
20-02-2019 |
 | Net Vizitator |
| S-a facut o eroare: notarul nu elibereaza o adeverinta ci elibereaza un inscris in care consemneaza declaratia pe propria raspundere a sotului dvs ca nu are niciun venit. | |
|
|
|
06-04-2019 |
 | Udrea Roxana Maria Vizitator |
| Cît plătesc pentru o declarație pe propria răspundere că nu mai locuiesc la adresa de pe buletin și locuiesc la alta adresă | |
|
|
|
07-04-2019 |
 | Adriana Vizitator |
| Buna ziua ma numesc Adriana AM si Eu o antrebare la dumneavoastra sunt an elvetia din 2017 aici miau cerut o adevwrinta cum ca nu nu AM luat nici un venit an anu 2017 din Romania ei au trimis email an Romania dar nici un raspuns ma puteti andruma unde as putea merge va multumesc o zi frumoasa | |
|
|
|
16-07-2019 |
 | Gavril Gabriela Vizitator |
| Cat costa declarație pe propria răspundere la notar, precum ca nu am copii minori în întreținere, cerută pentru a merge la munca în străinătate? | |
|
|
|
13-09-2019 |
 | Nikoll05 Vizitator |
| Buna ziua! Sunt eleva si am nevoie de o declaratie pe propria raspundere din partea mamei mele ca nu are venituri pentru a primi bursa. Exista o mica problema..mama mea nu este in oras si am nevoie urgent de aceasta declaratie. As putea sa o scot eu pe baza certificatului de nastere sau copie de buletin? | |
|
|
|
13-09-2019 |
 | Net Vizitator |
| Declaratia este pe propria raspundere a mamei tale nu pe propria ta raspundere, astfel ca aceasta declaratie trebuie data numai de mama ta prin care ea se obliga sa raspunda conform legii (pentru infractiunea de fals in declaratii - art.326 Cod penal) in cazul in care declaratia mame tale precum ca nu are venituri este una neconforma adevarului real, adica mama ta are venituri. | |
|
|
|
13-09-2019 |
 | Nikoll05 Vizitator |
| Tata o are in intretinere pe mama. Nici el nu ar putea declara in locul ei? | |
|
|
|
13-09-2019 |
 | N Vizitator |
| *** Nu nici tatal tau nu poate da o declaratie pe propria lui raspundere ca mama ta nu are venituri, pentru ca exista posibilitatea ca mama ta sa desfasoare unele activitati platite din care sa obtina unele venituri de care tatal tau sa nu stie sau sa aiba alte surse de venit cum ar fi, de exemplu, faptul ca a obtinut de curand dreptul sa primeasca o pensie privata facultativa. Numai mama ta poate sti ce venituri are si numai ea poate sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu are venituri, urmand sa raspunda pentru fals in declaratii daca declaratia sa este una falsa, mama ta obtinand in realitate unele venituri. | |
|
|
|
13-09-2019 |
 | Net Vizitator |
| LEGEA NR.204/2006 PRIVIND PENSIILE FACULTATIVE Participanţi şi contribuţii Art. 74 (1) Participantul la un fond de pensii facultative este angajatul, funcţionarul public sau persoana autorizată să desfăşoare o activitate independentă, potrivit legii, persoana care îşi desfăşoară activitatea în funcţii elective sau care este numită în cadrul autorităţii executive, legislative ori judecătoreşti, pe durata mandatului, membrul unei societăţi cooperative potrivit Legii nr. 1/2005 privind organizarea şi funcţionarea cooperaţiei, precum şi altă persoană care realizează venituri din activităţi profesionale sau agricole, care aderă la un fond de pensii facultative şi care contribuie sau/şi în numele căreia s-au plătit contribuţii la un fond de pensii facultative şi are un drept viitor la o pensie facultativă. (2) Aderarea la un fond de pensii facultative este o opţiune individuală. (3) La semnarea actului de aderare participanţii sunt informaţi asupra condiţiilor schemei de pensii facultative, mai ales în ceea ce priveşte drepturile şi obligaţiile părţilor implicate în schema de pensii facultative, riscurile financiare, tehnice şi de altă natură, precum şi despre natura şi distribuţia acestor riscuri. Art. 75 (1) Actul individual de aderare este un contract scris, încheiat între persoana fizică şi administrator, şi conţine acordul persoanei la contractul de societate civilă şi la prospectul schemei de pensii facultative, precum şi faptul că a primit o copie a acestor documente şi a acceptat conţinutul acestora. (2) Administratorul nu poate refuza semnarea actului individual de aderare nici unei persoane care are dreptul de a participa la această schemă de pensii facultative. (3) Forma actului de aderare este aceeaşi pentru toţi participanţii la acel fond de pensii facultative. (4) Forma-cadru a actului individual de aderare este stabilită de Comisie prin norme. (5) Administratorul poate modifica acest act numai cu autorizaţia Comisiei. Art. 76 (1) Contribuţiile la un fond de pensii facultative se stabilesc conform regulilor acelei scheme de pensii facultative, se reţin şi se virează de către angajator, odată cu contribuţiile de asigurări sociale obligatorii, sau de către participant, lunar, în contul fondului de pensii specificat în actul individual de aderare. ... | |
|
|
|
|
|
Răspuns rapid |
Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te) E-mail: |