Ești aici > Forum > Drept civil

Re:declaratie ca nu am venituri - cat costa

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
Răspunde 2 Final
 06-07-2017
Vizitator
Buna serata as avea nevoie de o informazie imi puteti spune unde se poate face un atestat precum ca nu detin nicio proprietate pe territoriul Romaniei.
Răspunde
 12-07-2017
Vizitator

Puteți face declarația la notar pe proprie răspundere, contracost (până în 100 lei) .
Răspunde
 14-07-2017
Vizitator
Buna ziua!Imi puteti da si mie o idee despre cum sa scriu o declaratie pe propria raspudere ca nu detin niciun venit,imi trebuie pentru casa de asigurari
Răspunde
 20-09-2017
Vizitator
Buna ziua .as dori daca se poate un exemplu pt o declaratie ca nu am niciun venit .pt card de sanatate
Răspunde
 15-10-2017
Vizitator
Buna ziua! Suntem artiști plastici liber profesionisti. Nu suntem angajați ,nu colaboram cu nicio firma. Câștigam putin. După cum se știe in Romania arta nu merge deloc! De la fisc avem adeverință. Ne trb.si de la notar,pt.dosarul de bursa al fetei. Este clasa a9a. Ce trb.sa facem?
Răspunde
 15-10-2017
Vizitator
Buna ziua! Suntem artiști plastici liber profesionisti. Nu suntem angajați ,nu colaboram cu nicio firma. Câștigam putin. După cum se știe in Romania arta nu merge deloc! De la fisc avem adeverință. Ne trb.si de la notar,pt.dosarul de bursa al fetei. Este clasa a9a. Ce trb.sa facem?
Răspunde
 06-11-2017
Vizitator
stan cristian a scris pe 12-08-2015:
Buna ziua,
Daca ma puteti ajuta cu o declaratie si un sfat,unde,cum sa obtin o declaratie pentru Orange Romania,cum ca nu sunt angajat nicaieri,nu realizez nici-un venit din chirii,terenuri,etc pentru a putea rezilia un abonament aflat inca sub perioada contractuala.. Mi-au cerut o astfel de declaratie si nu stiu unde sa merg sa o fac..
Va multumesc mult !

Va indrum sa mergeti la circa financiara cum se spunea mai de mult . ANAF . Acolo exista o mica cerere tip pe care o complectati si o depuneti la registratura si dupa citeva zile vi se elibereaza o adeverinta ca nu aveti venituri pe acest an .
Răspunde
 22-12-2017
Vizitator
Cum se formulează o declarație ca nu am venit si sunt la liceu ?
P.S:Pentru indemnizația de crestere a copilului
Răspunde
 02-02-2018
Vizitator
Buna ziua. Am si eu o intrebare. Mama mea este plecata in Italia si am nevoie urgent de o declaratie pe propria raspundere ca nu a adus venituri in ultimele 3luni pentru facultate(bursa sociala) . Stiti cumva cum si unde ar putea sa imi faca declaratia?
Va mulțumesc!
Răspunde
 21-03-2018
Vizitator
Unde am lucrat la locul de munca anterior am semnat demisia si nu mi.a dato si ca sa pot sa ma angajez imi trebuie demisia dar findca nu o am pot face eu de mana o declaratie precum dau pe propria raspundere ca nu lucrez nicaieri se poate .mersi
Răspunde
 14-08-2018
Vizitator
Buna ziua .Am si eu o intrebare in legatura cu masina care am luat.o fara talon si trb sa depun o declaratie pe propria raspundere ca nu am acest document ,cam cat ma costa la notar?Multumesc frumos
Răspunde
 24-09-2018
Vizitator
Buna Ziua ! Locuiesc in Irlanda de 10 ani si abia acum imi trebuie o declaratie/formular cum ca nu detin o proprietate in Romania , pentru o aplicatie la primaria din orasul in care locuiesc , bineinteles legalizata si tradusa in Engleza .
Răspunde
 17-10-2018
Vizitator
Buna ziua am asa o intrebare am nevoie de un certificat perecum ca nu sunt angajata si nici nam muncit niciodata in tara de unde ridic acel certificat mersi
Răspunde
 17-10-2018
Vizitator
Ce documente Imi trebuie, pentru a scoate o declarație pe propriea răspundere, ca nu realizez venituri. Eu am 20 de ani si Imi trebuie pentru fratele meu care este la scoala in clasa 12-a pentru bursa. (Bani de liceu)......
Va multumesc foarte mult.
Răspunde
 09-11-2018
Vizitator
Buna ziua!Am o rugaminte, fetita mea asteapta sa primeasca cetatenia spaniola si are nevoie de o adeverinta din care sa rezulte ca nu are nici un venit realizat in Romania si nu figureaza cu datorii la statul roman ! In acest scop mi a trimis o procura mie, mamei ei, care locuiesc in sector 6 Bucuresti, pt. a scoate respectivul document! Nu stiu unde trebuie sa ma adresez si daca este apoi necesara apostilarea! In speranta ca voi primi un raspuns cat mai rapid, va multumesc anticipat!
Răspunde
 09-11-2018
Vizitator
In primul rand as dori sa imi spuneti dvs lucrati, sunteti pensionara sau aveti ajutor social?
Răspunde
 10-11-2018

Am inteles ca la ANAF se elibereaza gratuit adeverinta ca nu ai nici un venit .
Eu am luat pentru ajutor la caldura .
Au ei formular . Trebuie doar o copie xerox
dupa CI .
O zi buna .
Răspunde
 10-11-2018

La ANAF , este gratuita .
Răspunde
 10-11-2018

Am inteles ca la ANAF se elibereaza gratuit adeverinta ca nu ai nici un venit .
Eu am luat pentru ajutor la caldura .
Au ei formular . Trebuie doar o copie xerox
dupa CI .
O zi buna .
Răspunde
 11-11-2018
Vizitator
sunt pensionara, fara alte venituri!
Răspunde
Răspunde 2 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.