Ești aici > Forum > Drept civil

Re:Anulare antecontract vanzare-cumparare apartament

Forum întrebări juridice - Drept civil
Bine aţi venit Vizitator   
[Cont nou]  Conectare
RăspundeStart 7 Final
 29-09-2023
Vizitator
Noi am incheiat un antecontract vânzare cumpărare apartament, cu avans numerar 2000eur!!! Dimineața ne-am trezit amândoi ca apartamentul nu e ceia ce ne-am dorit!!! In 24 ore se poate anula asa precontract?!
Răspunde
 14-12-2023
Vizitator

Buna ziua am am semnat un antecontract de vanzare cuparare al unui imobil in care cumparatorul a dat avans si avea termen 11luni sa vina cu restul de bani sa semnam contractul de vanzare cumparare dar nu a venit si a depasit termenul cu 3 luni si nu mai raspunde la telefon/mesaje.Am intrebat la notar daca antecontractul devine nul asa cum era specificat in el daca nu-si indeplineste obligatiile. Notarul ma trimis la un executor judecatoresc ca sa anuleze antecontractul desi nu inteleg de ce cat timp este stipulat in el ca daca nu-si respecta termenii cumparatorul pierde avansul si anecontractul devine null. As dori sa il pun la vanzare imobilul dar nu stiu daca am cum fara executor.multumesc pentru raspuns
Răspunde
RăspundeStart 7 Final
Răspuns rapid

Nume: (Postezi ca vizitator. Ai cont pe site? Autentifică-te)

E-mail:

Răspunsurile primite de la avocații înscriși pe forum nu reprezintă consultanță juridică. Consultanța juridică plătită, în cadrul unui cabinet de avocatură, presupune un studiu mai aprofundat al cauzei și documentelor și angajează răspunderea avocatului consultat. În toate cazurile, vă recomandăm să vă programați la un cabinet de avocatură pentru acordarea unei consultanțe juridice plătite.